GEV FIBERNET

Privatkunder

Find din udbyder

Som andelshaver hos GEV etablerer vi en gratis privatforbindelse med frit valg af nedenstående udbydere:


Altibox

Som Norges største udbyder får du en solid udbyder, der leverer hurtigt og stabilt internet. Vi har samarbejdet med Altibox siden 2009.

Erhvervskunder

Se hvilke udbydere vi tilbyder

Hos GEV etablerer vi en lynhurtig erhvervsforbindelse med mulighed for følgende udbydere:

Altibox Erhverv

Som Norges største private udbyder får du en solid udbyder, der leverer hurtigt og stabilt internet. Vi har samarbejdet med Altibox siden 2008.

Cibicom Danmark

En uafhængig netværksoperatør og Internet Service Provider, der blandt andet tilbyder kritiske kommunikationsløsninger, herunder til beredskab og industri.

GlobalConnect

GlobalConnect er Nordeuropas førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre. Hos GEV leverer vi fiberforbindelsen til SKI-aftalen, som er blevet bestilt gennem GlobalConnect.

Aktuelt beredskab

- information ved strømafbrydelser

Erhverv og Kommuner

I forbindelse med øget beredskab for elforsyning og gas, samt mulige tiltag omkring strømafbrydelse fra det offentliges side, gør vi her opmærksom på vores forhold omkring forsyningssikkerhed fra vores POP.

De forbindelser I har gennem os, bliver forsynet via hovedcentraler, hvor vi har UPS-anlæg og generator. Skulle der være strømafbrydelse, vil UPS-anlæg forsyne POP'en, samt opstarte generator. Driftstiden er cirka 24 timer. Vi er selv i stand til at tanke generatoren ved behov.

Vi er opmærksomme på det øgede beredskab og vil selvfølgelig sørge for, at vores POP kan køre 24-7, 365 dage om året, selv ved kontinuerlige strømafbrydelser. I skulle derfor ikke mærke noget til forsyningen fra vores side, da vi altid vil sørge for strøm på vores POP.

Private

I forbindelse med øget beredskab for elforsyning og gas, samt mulige tiltag omkring strømafbrydelse fra det offentliges side, gør vi her opmærksom på vores forhold omkring forsyningssikkerhed fra vores POP.

De forbindelser I har gennem os, bliver forsynet via centrale teknikhuse, hvor vi har UPS-anlæg. Skulle der være strømafbrydelse, vil UPS-anlægget slå til, og køre i omkring to timer, eller indtil generatoren slår til.

Vi er opmærksomme på det øgede beredskab, men vi forventer ikke at ovenstående vil udmønte sig i problemer.

Som andelshaver hos GEV, er du medejer af GEV Fibernet A/S.

Vi bestræber os altid på at levere de bedst mulige fiberforbindelser til vores andelshavere og levere en god service i øjenhøjde med kunden.

Med en tilslutning til fibernettet, opnår du meget høje hastigheder og en særdeles stabil forbindelse, så du både kan streame film i HD-kvalitet, spille krævende computerspil og downloade musik uden problemer.

LÆS GUIDEN: SÅDAN PASSER DU GODT PÅ DIN FIBERFORBINDELSE

Har du spørgsmål til din internetforbindelse eller brug for hjælp

kan du kontakte Altibox på 70 300 600.

Har du ødelagt din fiberforbindelse kan du

kontakte vores fiberkoordinator Lars.

Fang ham på 40 92 15 14 eller via LLR@gev.dk


© copyright GEV 2022.

Verified by MonsterInsights