VIL DU VÆRE MED TIL AT FORME og udfordre VORES BESTYRELSE I FREMTIDEN?

BLIV EN DEL AF VORES NYE YOUNG ADVISORY BOARD

Hvad søger vi?

GEVs bestyrelse søger syv unge mellem 18 og 35 år til at fylde stolene i et helt nyt Young Advisory Board, som skal rådgive, kvalificere, hjælpe og udfordre bestyrelsen med opstart i 2023.

Det gør vi fordi vi tror på, at de unge generationer er fremtiden. De unge skal være med til at skabe de løsninger, som skal kendetegne fremtidens bæredygtige og fossilfri forsyning – både lokalt i Grindsted, regionalt og nationalt.

Samtidigt skal GEV fortsat i fremtiden bevare sin lokale identitet og aktualitet som en forbrugerejet virksomhed, der gør en forskel i regionen. GEV skal være en attraktiv virksomhed – også i fremtiden – for både medarbejdere, ejere i lokalsamfundet, for bestyrelsesmedlemmer og kandidater til Young Advisory Board.

Derfor skaber vi nu fundamentet for fremtiden gennem et attraktivt Young Advisory Board, hvor vi opfordrer alle inden for aldersgruppen at ansøge. Vi lover reel indflydelse, meningsfyldte projekter og stor indsigt i det strategiske arbejdsrum i en veldrevet virksomhed.

Du får derfor også en unik mulighed som medlem for kompetenceudvikling inden for bestyrelsesarbejdet med en skræddersyet uddannelse, mulighed for at lære mere om dig selv og det du bringer til bordet på det strategiske område og så bidrager du til at skabe forandring for vores andelshavere, lokalt i Grindsted og omegnen.

KRAV TIL ANSØGERE

HVAD KRÆVER DET FOR AT DELTAGE?

 • Du er mellem 18 og 35 år gammel.
 • Vi søger op til 7 medlemmer. Heraf skal 5 af medlemmerne være bosiddende i Billund Kommune. Derudover vælger vi 2-3 suppleanter.
 • Du skal være klar på at bruge 3-4 timer pr. måned på møder.
 • Derudover kommer tiden til den løbende kompetenceudvikling, bestyrelsesuddannelse og opstartsmøder, hvor du lærer GEV og dine kolleger på boardet bedre at kende.
 • Vi forventer du er engageret og dedikeret til at gøre en forskel – både for os og for dig selv. Vi giver af os selv når vi er sammen – det forventer vi også af dig.
 • I GEV arbejder vi hver dag, både blandt medarbejdere og bestyrelse ud fra værdierne: Professionel – Åben – Samarbejde.

KOMPETENCE-KRAV?

DEM VI SØGER KAN EN MASSE…

Men vi har ikke sat krav om, at du skal have en bestemt uddannelse eller primære kompetencer. Vi ser på dig som menneske i samspil med, hvad du har af baggrund. Derfra forsøger vi at sammensætte et hold på 7

personer, som vi vurderer kan passe sammen og løse de opgaver vi stiller jer. Men selvfølgelig betyder din erfaring, baggrund og CV noget – men vi kigger også på potentialet og udviklingsmulighederne.

hvad får du som medlem af vores Young Advisory Board?

Reel indflydelse på bestyrelsesarbejdet i GEV

Sammen med de andre medlemmer i Young Advisory Board arbejder I med 4 konkrete strategiske temaer hvert år, som er defineret af bestyrelsen. Det kan være fx være inden for emnerne:

 • Klima & Bæredygtighed
 • Rekruttering af kommende generationer
 • Kommunikation med forbrugere og omverden
 • Fremtidens bestyrelsesarbejde
Gratis uddannelse inden for bestyrelsesarbejdet

I samarbejde med nyibestyrelsen.dk bliver medlemmerne af Young Advisory Boardet løbende klædt på med kompetencer inden for bestyrelsesarbejdet.

Her får I en skræddersyet uddannelse, som gør jer skarpere på det arbejde I skal udføre som gruppe, ligesom I får styrket jeres bestyrelsesprofil og forståelse for det strategiske arbejde.

…og alt det andet
Faste møder i løbet af året

Medbestemmelse på mødeform, struktur og overlevering til bestyrelsen

Diæter (en slags løn) pr. møde

En enestående mulighed for at bidrage til forandring og udvikling af fremtidens forsyning og fremtidens arbejdsplads

Julefrokost

Sommerfest

…og forhåbentligt meget meget mere

Hvordan søger jeg?

Hvis du har læst så langt, så bilder vi os ind, at du stadig er interesseret…Herunder kan du se, hvordan du ansøger, og hvordan vi behandler din ansøgning.

Send os din ansøgning –
gerne allerede i dag…

Vi beder dig sende os din motiverede ansøgning og dit CV til vores jobmail – job@gev.dk – Mrk: Young Advisory Board. Du modtager hurtigst derefter en bekræftelse fra os på modtagelsen af din ansøgning til vores Young Advisory Board.

Den videre proces
 • Viser det sig, at du har en spændende relevant ansøgning, så vil vi kontakte dig og aftale en 1.samtale, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende. Til dette møde vil projektleder og HR-chefen deltage.
 • Derefter følger en personlighedstest (DISC) forud for en evt. 2.samtale, hvor du igen vil møde projektlederen og HR-chefen. Denne gang deltager ligeledes GEVs direktør og en bestyrelsesrepræsentant.
 • Herefter kan du forvente, at vi mærker godt efter inden vi giver et svar på, om du er blevet en del af vores Young Advisory Board.
Frist, spørgsmål og kontaktperson

Vi afholder samtalerne løbende og glæder os til at høre fra alle interesserede.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til vores projektleder:

Simon Lindblad-Madsen

svm@gev.dk

+45 93 39 10 61


HVEM ER GEV?

EN LOKAL FORSYNING, DER MØDER DIG MED GO’ ENERGI

GEV er en lokal multiforsynings-virksomhed, der hver dag leverer el, vand, varme og fibernet til mere end 6.900 husstande og virksomheder i Grindsted. Med 37 ansatte er vi en lille virksomhed, men vi har alle hver dag fokus på bæredygtig forsyning, hvor pris, kvalitet og grøn energi går hånd i hånd.

GEV startede i 1912 og i foråret fejrede vi 110 års jubilæum. Dengang var vi et varmeværk, og i dag er vi meget mere. Men vores fokus er stadig på at det lokale islæt forbliver og at vi i samarbejde med de lokale kommer længere. Du kan læse meget mere om GEV, ved at besøge vores hjemmeside www.gev.dk