YOUNG ADVISORY BOARD

Hvad er det?

I GEV har vi etableret et Young Advisory Board bestående af 5-7 unge mellem 18-35 år. De sidder i boardet for at rådgive, kvalificere, hjælpe og udfordre GEVs bestyrelse.

Boardet startede i 2023 og vi startede det fordi vi tror på, at de unge generationer er fremtiden - også ved bestyrelsesbordene. De unge skal være med til at skabe de løsninger, som skal kendetegne fremtidens bæredygtige og fossilfri forsyning lokal i Grindsted, men også for at inspirere og udfordre status quo andre steder.

Samtidigt ønsker vi med boardet at vi også i fremtiden kan bevare vores lokale identitet og aktualitet som et forbrugerejet selskab, der gør en forskel. GEV skal være en attraktiv virksomhed - også i fremtiden. For både medarbejdere, ejerne i lokalsamfundet, for fremtidige bestyrelsesmedlemmer og selvfølgelig for næste række af kandidater til Young Advisory Boardet.

Derfor har vi skabt et unikt Young Advisory Board, hvor vi tilbyder en særligt spændende mulighed for at rykke dig personligt og fagligt med blikket rettet mod bestyrelsesarbejdet. Vi tilbyder kompetenceudvikling løbende for de unge med en skræddersyet uddannelse. De unge får lov at lære mere om, hvordan de bringer sig selv og deres evner i spil.

Ikke mindst, så bidrager vores medlemmer af Young Advisory Board til den strategiske udvikling op mod bestyrelsen og er med til at skabe forandring for vores andelshavere i Grindsted og omegn.

Hvem er GEV?

GEV er en lokal multiforsyningsvirksomhed, der hver dag forsyner 7.000 husstande og virksomheder med el, vand, varme og fibernet. Med 38 ansatte er vi en lille virksomhed, men vi har alle hver dag fokus på bæredygtig forsyning, hvor pris, kvalitet og grøn energi går hånd i hånd.

GEV startede tilbage i 1912. Dengang som et elværk, senere varme- og vandværk. Og i dag meget mere. Men vores fokus er det samme. Det lokale islæt forbliver og vi tror på at vi er stærkere i tæt samarbejde med de lokale. Du kan læse mere om virksomheden ved at klikke dig rundt andre steder på hjemmesiden.

Hvad kræver det?

At du er mellem 18-35 år.

Du skal være klar til at bruge 3-4 timer hver måned

En engageret og dedikeret indstilling.

Et åbent sind og lyst til at få nye kompetencer

Lyst til samarbejde og at bruge lidt af din fritid

Hvad får du ud af at deltage i vores Young Advisory Board

Reel indflydelse på bestyrelsesarbejdet i GEV

Boardet arbejder med forskellige strategiske temaer, som defineres sammen med bestyrelsen i GEV.

Det kan fx være inden for emnerne:

 • Klima & Bæredygtighed
 • Rekruttering af kommende generationer
 • Kommunikation med forbrugere
 • Fremtidens bestyrelsesarbejde

Gratis uddannelse inden for bestyrelsesarbejdet

I samarbejde med nyibestyrelsen.dk bliver medlemmerne af boardet løbende klædt på med kompetencer inden for bestyrelsesarbejdet.

Her får medlemmerne en skræddersyet uddannelse, som gør dem skarpere på det arbejde, gruppen skal udføre. De får styrket deres bestyrelsesprofil og deres forståelse for egne kompetencer og indgangen til det strategiske arbejde i en bestyrelse

... og alt det andet

 • Faste møder i løbet af året
 • Medbestemmelse på mødeform, struktur og overlevering til bestyrelsen
 • Innovationscamp
 • Diæter (en slags løn) pr. møde
 • Enestående mulighed for at bidrage til forandring og udvikling af fremtidens forsyning og fremtidens arbejdsplads
 • Et godt fællesskab med andre unge
 • Personlig udvikling

Mød de unge i boardet

Anna Due Bjerre

Nicklas Simonsen

Sara Sørensen

Sarah Mai Holm

Vil du være en del af vores Young Advisory Board?

Vi søger nye medlemmer til vores board lige nu. Tjek det ud her:

De fleste sidder i vores board i tre år. Men det er vores mål at uddanne og dygtiggøre dem mens de sidder i Young Advisory Boardet. Derfor ved vi aldrig, hvornår vi får brug for at kigge efter de næste spændende kandidater - eller måske udvide.

Så - hvis du er interesseret, så kontakt Simon.

Du finder hans kontaktoplysninger længere nede på siden.

INTERESSERET I AT VIDE MERE?

Vil du vide mere om projektet, er du interesseret at komme med om bord i boardet, eller har du fået spørgsmål? Så kontakt gerne projektleder Simon

Projektleder & Kommunikationschef i GEV
Simon Vevest Lindblad-Madsen
+45 93 39 10 61
svm@gev.dk

© copyright GEV 2022.

Verified by MonsterInsights